Neden YDK?
  • Kaliteli eğitim müfredatları ve güçlü eğitim kadrosu ile Dünya ile her yönden rekabet edebilecek, İngilizce dilini ana dili gibi öğrenmiş ve teknolojik becerilerle donatılmış öğrenciler yetiştirmekteyiz. Ayrıca üçüncü bir dil olarak da öğrencilerimize Fransızca dilini öğretmekteyiz.
  • Öğrencilerimize akademik eğitimleri yanında, spor, atletizm, dans, yoga, jimnastik, pilates, zumba, halk dansları, drama gibi aktiviteler de düzenleyip, onların her yönden gelişmelerini sağlamaktayız.
  • Öğrencilerimizin, her türlü beceriyi kazanabilmesi için gerekli alt yapı ve olanağı sağlamaktayız.
  • Farklı kültürlerden bir araya gelen öğrencileri kaynaştırarak küçük yaşlardan dünya bireyi olmalarını ve farklı kültürlere saygı duymayı öğretmekteyiz.
  • Bilgi çağının yaşandığı çağımızda onun gereklerine uyan, araştırıcı, öğrenirken sorgulayan, eleştirel düşünebilen, demokratik değerlere önem veren bireyler yetiştirmekteyiz.
  • Kodlama ve Robotik okuryazarlığı dersleri ile öğrenciler, daha çok üniversitelerde rastlanan robotik çalışmalarına ilkokulda başlar, ortaokul ve lisede devam eder. Bunun için de öğrencinin proje üretmesi gerekmektedir. Çünkü sadece proje üretimi aşamasında öğrenci tüm derslerde öğrendiği bilgileri aktif bir şekilde kullanma ihtiyacı hisseder ve öğrendikleri ile özgün projeler üretebilmektedir.
  • Öğrencilerimize, rehberlik birimimiz ve özel eğitim birimimiz gerekli hallerde her türlü desteği verilmektedir.
  • Öğrencilerimizin sağlıkları “Near East Hayat” “Özel Sağlık Sigortası” ile güvence altındadır. Mesai saatleri içerisinde okulumuzda hemşire bulunmaktadır.
  • Okulumuz giriş ve çıkışlarını kontrol eden ve okulumuz çalışanlarının ve öğrencilerimizin güvenliğini sağlayan 24 saat güvenlik hizmeti vardır.
  • Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı devrimleri sahiplenip, koruyan öğrenciler yetiştirmekteyiz.
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan, vatanını ve ülkesini seven, ülke kültürünü tanıyan ve özümseyen bireyler yetiştirmekteyiz.