Fransızca

Öğrencilerimizin farklı kültür ve dillerle erken yaşlarda tanışması amacıyla 3 yaştan itibaren başlayan Fransızca, Yakın Doğu Yeniboğaziçi İlkokulunda İngilizcenin yanında ikinci yabancı dil olarak verilmektedir.

Güçlü ve dinamik Fransızca bölümü kadromuz ile okulumuzda haftada 5 gün Fransızca eğitimi başarıyla uygulanmaktadır.

Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimizi, İngilizcenin yanı sıra Fransızca dilinde de güçlü bir temelle donatıp, ortaokul eğitimine uğurlamak başlıca hedeflerimizdendir. Bu bağlamda, Fransızca dilindeki altyapı eğitimimizi süratle tamamlayıp, öğrencilerimizi uluslararası geçerliliğe sahip olan Delf Prim sınavlarına hazırlamayı ve kendilerine kaliteli ve sertifikalı bir fransızca eğitimi sunmayı hedefliyoruz.